Petter, Petter, Petter

11.02.2013 kl. 11:41

Jag minns när Petter slog igenom. Jag gick på gymnasiet. Jag gillade hans musik och hans budskap. Och nu—femton år senare, två barn och ett sprucket äktenskap senare—går den här nya låten rakt in i mitt hjärta. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

”Den bästa definitionen på hem är bibliotek”
—Elias Canetti

Mathias här, hej.

Följ mig på Twitter här


Ensamstående tvåbarnspappa
& litteraturvetare
 
& musicloving son of a bitch

Författare till boken Kopparbergsvägen 20 som kommer att publiceras av Schildts & Söderströms.


Du kan läsa mina bokrecensioner här (Hbl) eller här (Ny Tid). Och så kan du köpa eller låna den här boken som jag medverkar i. Under hösten 2012 utkom boken Vardagshjälte 24/7 som jag också medverkar i.

 

Länklista

 


Senaste kommentarer